skolan

sitter nu i skolan. har haft engelska och nu har vi studie pass.
orkar inte jobba ngt sjukt ont i magen. så ska dra mig hemmåt efter denna lektionen.
Mer uppdatering ikv.¨
/BenteLundahl

dålig uppdatering.

Har vart dålig uppdatering här under lovet, känns  som att jag tröttnar igen?
Har väll inte fastnat för de till 110%.
Lite uppdatering då och då kanske de blir iallafall.

HöstLovet:
spenderades med Johan. Sov här ngr nätter sen åkte vi iväg till skövde och sov hos johans pappa!
skönt som fan att komma bort från lidköping i några dagar, fy fan säger jag bara mådde som en prinsessa bara för att slippa staden? sen gick ju de åt helvete. åh orkar inte emd att bråka med dig!!
aja vi åkte ut till trässberg för att sova hos johans mamma, vi va med nichlas och pernilla endel då. ohc mycket moppe åk blev de fy fan va kallt, i söndags va nog sista gången innan vintern som jag åkte moppe säger jag bara.. hade ändå dubbla vantar på mig men usch va kallt de va. Är nog inte berädd på att vintern ska komma nu, jag gillar inte kyla, jag gillar inte vintern, dem enda dagarna de ska va snö på är Julafton och Nyår. sen ska de va fritt med snö och slask.. de är bara halt och ivägen, kommer ju inte våga cykla till skolan ens blir att gå!

Sen tänkte jag skriva några rader om en persson som jag verkligen ser upp till.
Tänker inte berätta vem de är de är inget intressant.
Hon bor inte här i stan men har träffat henne en gång, pratade inte mycket med henne då, men så sjukt söt så de är inte sant. Tittar hennes bdb så ofta jag är inne och läste hennes blogg ofta när hon skrev, hon har tyvärr slutat skriva nu och de gillar jag inte, älskade att läsa hennes tankar och funderingar. Älskar hennes klädstil den passar verkligen henne, och hennes hår är gudomligt. Hon hade råsa förut och satt i rosa dreads, så sjukt snyggt på henne. men nu har hon svart med lång hårförlängning.
Hon är grym på att måla och tar sjukt fina kort.
Men nu de jag mest ser upp till att hon vågar stå för sig själv, de är inte många som vågar göra de så som hon gör, i hennes blogg skrev hon om, att folk skär sig. Innan kände jag att de va "emo" osv. men efter jag läste den så fick jag en helt annan syn på de. Hon gick ut med att hon själv hade skärt sig och vrf hon hade gjort det.
Bara för att hon inte orkade redigera bilderna som man såg hennes armar på. De finns jätte många framförallt tjejer som inte vågar stå för att man skär sig man döljer de med långärmade tröjor osv, och de förstår jag men jag tycker de är sjukt synd att de är sånna fördommar runt om krning de?Kommer tyvärr inte ihåg exakt va hon skrev och hon har tyvärr tagit bort de på sin blogg. De hade vart värt att läsa hade jag lovat!
Hon har lärt mig mycket om livet egentligen.!

Nu ska jag snart gå och lägga. God natt hörs en annan dag!
/BenteLundahl


RSS 2.0